+ 28°C
logo

O nama

Cityguide.rs je internet vodič kroz gradove i dešavanja, gde možete veoma brzo, lako i efikasno propagirati svoj biznis, dešavanje i specijalne ponude.

Cityguide.rs je moderan vodič kroz gradove i najbolje događaje, koje vredi posetiti, videti i doživeti. Korisnicima sajta nudimo laku i intuitivnu pretragu zanimljivih mesta, najboljih dešavanja i specijalnih ponuda u gradovima Srbije. Korisnici sajta mogu postavljati komentare i recenzije za razna mesta i događaje, kao i svoje postove i fotoreportaže. Cityguide.rs omogućava korisnicima istraživanje gradova i događaja i olakšava im donošenje odluke gde da izađu i kako da na najbolji i najzanimljiviji način provedu slobodno vreme.

Cityguide.rs efikasno promoviše lokalni biznis i jača lokalnu ekonomiju. Vlasnicima malih i srednjih biznisa nudimo usluge digitalnog marketinga za unapređenje poslovanja. Registrovanim partnerima nudimo brzo i lako kreiranje efikasne i vizuelno primamljive digitalne prezentacije njihovog poslovanja. Partneri mogu postavljati na našem sajtu fotografije, video, specijalne ponude ili najavljivati specijalna dešavanja i događaje. Digitalna prezentacija lokalnih biznisa na našem sajtu Citygudie.rs je brza, jednostavna, efikasna, bezbedna i priuštiva.

Cityguide.rs – Vodič kroz gradove i događaje spaja korisnike sajta sa lokalnim pružaocima raznih usluga i proizvoda iz oblasti putovanja, kulture, umetnosti, zabave, smeštaja, gastronomije, lepote i šopinga. Na našem sajtu povezujemo ljude sa lokalnim biznisima i stvaramo prijateljsku zajednicu ljudi.

Želimo postati najveća i najposećenija platforma sa informacijama o najzanimljivijim mestima i najboljim događajima za videti, posetiti i doživeti u Srbiji i regionu.

Operator sajta Cityguide.rs- Vodiča kroz gradove i dešavanja je kompanija HAPPY BABY DIGITAL MEDIA DOO KISAČ, sa sedištem u ulici Janka Jesenskog 61, Kisač, Srbija, koja je registrovana kod Agencije za privredne registre pod matičnim brojem 20600462, PIB 106431457, a koja ima status pružaoca usluga informacionog društva u skladu sa članom 3 Zakona o elektronskoj trgovini.

Happy Baby Digital Media Doo želi povezivati ljude putem internet sajtova, proizvoda i usluga i graditi značajne i korisne odnose sa svima oko nas. Naš cilj je postići uspeh putem društvenog i ekološki odgovornog poslovanja. Naša firma je posvećena visokom profesionalizmu, stručnosti, vrhunskim proizvodima i uslugama, i zalaže se za održivi razvoj u svetu, ljudska i potrošačka prava. Happy Baby Digital Media Doo je prijatelj Vaše porodice. Želimo više sreće za svakoga.

Happy Baby Digital Media pruža konsalting i marketing usluge. Gradimo specijalizovane onlajn magazine, klasifikovane internet adresare i vodiče. Želimo postati lider u digitalnim medijima i internet oglašavanju u Srbiji i regionu.