+ 19°C
logo

Bela reka

Vaša druga kuća. Detaljan opis
Address
Tošin bunar 179, Beograd, Srbija
Telefon
011 6555 097
Više informacija

Bela reka

Restoran „Bela Reka“ je mesto uzbudljivih gastronomskih susreta domaćinskog i kosmopolitskog, lokalnog i nacionalnog. Mesto gde se tradicija prepliće sa modernošću. Mesto gde se opušta i uživa, gde se dobro jede i gde se toče najfinija vina ili rakije. Mesto koje budi sva vaša čula.
Ali „Bela Reka“ je, pre svega, vaša druga kuća, puna prepoznatljivih boja i poznatih ukusa detinjstva. Prostor koji odiše intimom, toplinom i šarmom doma. Zaklon koji budi najdivnija sećanja. Utočište gde ćete se uvek osećati kao među svojima.

Svaka dobra kuća ima svog domaćina, koji će, uvek otvorenog i punog srca, svoje goste dočekati, poslužiti, zabaviti i ispratiti. Mi se ponosimo time što smo uvek dobar i gostoprimljiv domaćin. I zato činimo sve da se osetite kao kod svoje kuće. Od prostranog, elegantnog i udobnog ambijenta, preko bogatog menija sa autentičnim jelima nacionalne kuhinje, rafinirane prezentacije hrane, pa do izvanredne usluge i jedinstvene zabave, mi podižemo vaše gastronomsko uživanje na viši nivo.

Shop Bela Reka 

Riznica lokalnih delikatesa

Ponesite delić ovih očaravajućih ukusa sa sobom!
Posetite prodavnicu lokalnih delikatesa u našem restoranu i obradujte sebe, svoju porodicu, prijatelje ili poslovne partnere proizvodima domaće manufakture, napravljene s mnogo znanja, umeća, posvećenosti i ljubavi
i spakovane za vaše uživanje.

 

 

 

 

Recenzije

( 0 )
na osnovu 0 recenzija
Kvalitet
( 0 )
Lokacija
( 0 )
Usluga
( 0 )
Cene
( 0 )
Ambijent
( 0 )

    Još uvek nema recenzija.

Samo ulogovani korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti recenziju.

Время выполнения скрипта: 0.2849 сек.