+ 21°C
logo

Beolido

Event centar za sve trenutke vredne slavlja. Detaljan opis
Address
Kej Oslobođenja 11, Beograd 11080, Srbija
Telefon
+381 69 10 90 910
Više informacija

Beolido

25 GODINA ISKUSTVA

Beolido se bavi ugostiteljstvom i organizacijom proslava i događaja u Beogradu već 25 godina (osnovano 2003. godine) i za to vreme smo u vaše ime organizovali više stotina venčanja, proslava rođendana, krštenja, proslava firmi, prezentacija, team building-a, seminara i sličnih događaja. Imali smo tu čast da nam poverite organizaciju vaših najdražih i najvažnijih događaja u životu i na tome smo vam vrlo zahvalni – naše iskustvo dugujemo vama!
Zbog toga želimo da vam ponudimo odličnu uslugu i prostor po vrlo pristupačnim cenama!
Beolido je idealno mesto na reci da sa vašim partnerom, porodicom, prijateljima ili poslovnim partnerima proslavite vaš poseban dan ili da promovišete vaše proizvode i usluge. Nalazimo se u Beogradu na najlepšem delu Zemunskog keja preko puta poznatog zemunskog kupališta i plaže Lido. Raspolažemo sa 4 sale od 30 do 300 mesta.
Bavimo se organizacijom venčanja, proslavama rođendana, godišnjica, krštenja, matura, koktela, proslavama firmi, jubileja, promocija, prezentacija, team bulding-a, seminara i slično.
Za vašu proslavu vam možemo ponuditi i sledeće usluge: usluge fotografa, dekoracija prostora po želji, cvetna dekoracija, muzički bend, vatromet, pozivnice, iznajmljivanje limuzina, autobusa, glisera i ostalih prevoznih sredstava po potrebi. Takođe vam možemo pomoći oko pronalaženja venčanica/odela, burmi, matičara, odabira destinacija za medeni mesec i slično..

  • Objekti pružaju mogućnost organizacije svih vrsta proslava
  • Objekti su klimatizovani
  • Opremljeni su vrhunskom audio opremom
  • Bespatan Wi-Fi
  • Specijalna rasveta i efekti
  • Specijalna dekoracija sala

 

 

 Recenzije

( 0 )
na osnovu 0 recenzija
Kvalitet
( 0 )
Lokacija
( 0 )
Usluga
( 0 )
Cene
( 0 )
Ambijent
( 0 )

    Još uvek nema recenzija.

Samo ulogovani korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti recenziju.

Время выполнения скрипта: 0.3366 сек.