+ 19°C
logo

Kulturni Centar Čukarica

Ustanova za kulturu osnovana 1962. godine, koja u svom sastavu uspešno objedinjava rad više delatnosti iz oblasti kulture koje su od značaja za Gradsku opštinu Čukarica. Detaljan opis
Address
Turgenjevljeva ulica br. 5, Beograd, Srbija
Telefon
011 3552 678
Više informacija

Kulturni Centar Čukarica

KULTURNI CENTAR „ČUKARICA“  je ustanova za kulturu osnovana 1962. godine, koja u svom sastavu uspešno objedinjava rad više delatnosti iz oblasti kulture koje su od značaja za Gradsku opštinu Čukarica.

Program rada Kulturnog centra podrazumeva realizovanje i približavanje različitih kulturnih, umetničkih, obrazovnih, zabavnih i rekreativnih programa najširem krugu publike, privlačenje novih ljubitelja kulture i umetnosti i novih mladih stvaralaca koji će uz našu pomoć lakše naći mogućnosti za rad i komunikaciju.

Programi kulture koje Centar realizuje u sali koja ima 160 mesta, obuhvataju: pozorišne predstave „Teatra na Čukarici“, muzičke programe, koncerte Studija baleta, densa i džez baleta, književne susrete, promocije, tribine, seminare, programe kulturno-umetničkih društava, izložbe u galeriji Centra „Start 06“, kao i programe u okviru saradnje sa školama, udruženjima građana i organizacijama na teritoriji opštine.

Dva najznačajnija kulturna događaja koja Centar tradicionalno organizuje su: Muzički susreti „Jesen na Čukarici“ (u septembru) i u okviru saradnje sa GO Čukarica veliki deo programa manifestacije „Decembarski dani Čukarice“ realizuje se u Centru.Recenzije

( 0 )
na osnovu 0 recenzija
Kvalitet
( 0 )
Lokacija
( 0 )
Usluga
( 0 )
Cene
( 0 )
Ambijent
( 0 )

    Još uvek nema recenzija.

Samo ulogovani korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti recenziju.

Događaji

Время выполнения скрипта: 0.4626 сек.