+ 19°C
logo

Loft Campus Coffee & Food Bar

OMILJENO MESTO U GRADU Kada je reč o enterijeru, komentarima naših gostiju nema kraja. Sedeli u bašti ili unutra, uvek nađu priliku da izdvoje njima omiljeni detalj: naš bar u keramici, naša dvokrilna vrata, kuhinju na galeriji, rasvetu, njihovu omiljenu stolicu. Pozivamo Vas da pronađete Vaš omiljeni kutak. Detaljan opis
Address
Stražilovska 37, Novi Sad 21000, Serbia
Telefon
+381 64 491 00 34
Više informacija

Loft Campus Coffee & Food Bar

Ideja LOFT-a je od samog početka bila jasna

Postaviti takav koncept u Novom Sadu koji će obuhvatati:

Odličan proizvod, pažljivo osmišljenu ponudu, sjajnu lokaciju, prijatan i inovativan enterijer, mlade ljude koji mogu da prenesu sve naše vrednosti

Sve to upakovati na najprirodniji mogući način u jedan prepoznatljiv doživljaj za našeg gosta, koji je centar naše pažnje.

Te vrednosti prevazilaze granice našeg grada i naše zemlje, a nama je drago što potvrdu za to dobijamo svakodnevno od naših gostiju.

Preuzeli smo na sebe i zabavnu ulogu edukatora, upoznajući radoznalu publiku o specifičnim kafama, craft pivima, vinima ili nekom hranom koju do sada nisu imali prilike da probaju. Iza cele ideje stoji mlad tim, koji znanjem, energijom i trudom svaki dan dočeka na stotine gostiju.

Loft jelovnik je raznolik i bogat specijalitetima iz različitih krajeva sveta, u skladu sa našom atmosferom otvorenosti. Bilo da su u pitanju zvezde menija poput ramsteka , finger food za celu ekipu ili veganski obroci, zajednički je pristup hrani sa puno znatiželje. Odabrane namirnice, fuzija ukusa i ručno pravljeno, sveže pečeno pecivo predstavljaju polaznu tačku u kreiranju Loft food iskustva.

LOFT ROASTERY (pržionica) je korak dalje u našem pristupu kafi kao proizvodu koji traži veliku posvećenost. Nova LOFT pržionica donosi nam mogućnost za kontrolu kvaliteta, kreativniji pristup ponudi kafe u LOFT COFFEE & FOOD barovima i mogućnost da kupite sveže prženu LOFT kafu za uživanje kod kuće.

LOFT se nalazi na različitim lokacijama u gradu

LOFT Downtown, Njegoševa 2

LOFT Rooftop, TC Promenada

LOFT Campus, Stražilovska 37

LOFT Factory, Futoški put 93BRecenzije

( 0 )
na osnovu 0 recenzija
Kvalitet
( 0 )
Lokacija
( 0 )
Usluga
( 0 )
Cene
( 0 )
Ambijent
( 0 )

    Još uvek nema recenzija.

Samo ulogovani korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti recenziju.

  • Loft Campus Coffee & Food Bar
  • Loft Campus Coffee & Food Bar
Время выполнения скрипта: 0.2952 сек.