+ 28°C
logo

Ogranak „Danilo Kiš”

Čitajte. Učite. Stvarajte. Detaljan opis
Address
Narodnog fronta 47, Novi Sad 21102, Srbija
Telefon
021 6364 723
Više informacija

Ogranak „Danilo Kiš”

Biblioteka raspolaže sa 35.515 knjiga, koje koristi 2.140 upisanih članova. Fond Biblioteke je otvorenog tipa i, osim beletristike, korisnicima je na raspolaganju i priručni deo fonda sa stručnim i referensnim publikacijama. Značajno mesto zauzima dečji fond, koji našim najmlađim članovima nudi više od 6.000 publikacija za edukaciju i razonodu, a na raspolaganju su im i brojne slikovnice na srpskom i engleskom jeziku.

Ogranak „Danilo Kiš” zauzima prostor od 117 m2; ima čitaonicu sa 35 raspoloživih mesta i dva korisnička računara sa internet konekcijom.

U prostorijama Biblioteke realizuju se programi i razne aktivnosti koje imaju za cilj popularisanje knjige i čitalačkih navika. Redovno se priređuju izložbe kojima se obeležavaju jubileji iz sveta književnosti i umetnosti, kao i interesantna predavanja, diskusije ili promocije knjiga. Biblioteka ima dobru saradnju sa lokalnom zajednicom, odnosno vrtićima i školama u svom okruženju. Redovno se organizuju grupne posete predškolaca i prvaka koji se ohrabruju na putu ka prvom samostalnom čitanju.

 Recenzije

( 0 )
na osnovu 0 recenzija
Kvalitet
( 0 )
Lokacija
( 0 )
Usluga
( 0 )
Cene
( 0 )
Ambijent
( 0 )

    There are no reviews yet.

Samo ulogovani korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti recenziju.

Время выполнения скрипта: 0.2671 сек.