+ 20°C
logo

PARADISO club Novi Sad

Klub Paradiso nalazi se u okviru SPENS-a i jedan je od simbola noćnog života Novog Sada. Kapacitet kluba je 1500 gostiju, što ovo mesto čini najvećim prostorom u Srbiji, a radno vreme je od dvadeset tri sata do četiri sata ujutru petkom i subotom. Detaljan opis
Address
Sutjeska 2, Novi Sad 21000, Srbsko
Telefon
060 3770771
Više informacija

PARADISO club Novi Sad

Renoviran, ali sa starim prepoznatljivim šmekom u jedinstvenom i ekskluzivnom enterijeru sa bogatim programom, pruža Vam neponovljivu kombinaciju za uživanje i provod. Klub se prostire na dva nivoa. Na prvom nivou se nalazi bina, dok je na drugom galerija koja ima sve prednosti VIP dela. Mnogo luksuznih detalja i upečatljivi, svojevrsni specifični dizajn ovo mesto čini drugačijim od svega na šta ste do sad navikli. Unutar kluba dominira puno osvetljenih detalja, a sistemi rasvete i ozvučenja su vrhunskog kvaliteta.

Ovde možete konzumirati najraznovrsnija pića, kao što su poznati bredovi votke i viskija, pa sve do najekskluzivnijih šampanjaca. Dok su profesionalnost i ljubaznost osoblja, uz sve pomenuto, svakako nešto što će provod u ovom klubu činiti nezaboravnim.

Što se muzičkog programa tiče, akcenat je na nastupima najvećih zvezda naše i ex-Yu muzičke scene, kao i na setovima koje puštaju najpopularniji DJ-evi. Tako se u ovom klubu mogu uživo čuti Leksington bend, Jelena Karleuša, Dara Bubamara, Aca Lukas, Dženan Lončarević i mnogi drugi. Čitavu priču zaokružuju fenomenalne tematske žurke, maskembali i promocije.

Svojim enterijerom, profesionalnim ozvučenjem i rasvetom, posebno izdvojenim VIP delom i svojim drugim navedenim karakteristikama, bogatom kartom pića, kvalitetnom uslugom, istančanim muzičkim programom, kao i specijalnim performansima, uživa poverenje velikog dela Novosađana, ali i brojih poznatih gostiju iz Beograda i čitave Srbije koji ostaju do ranih jutarnjih časova. Budite deo najbolje zabave i uživajte u prelepom ambijentu najveće diskoteke u Srbiji!Recenzije

( 0 )
na osnovu 0 recenzija
Kvalitet
( 0 )
Lokacija
( 0 )
Usluga
( 0 )
Cene
( 0 )
Ambijent
( 0 )

    Još uvek nema recenzija.

Samo ulogovani korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti recenziju.

Время выполнения скрипта: 0.2937 сек.