+ 19°C
logo

Zanatsko obrazovni centar „Adžija“

Delatnost Zanatsko obrazovnog centra „ADŽIJA“ doo Novi Sad je ustanova obrazovanja odraslih i ostalog obrazovanja, u sistemu neformalnog obrazovanja, a van sistema redovnog školskog i univerzitetskog obrazovanja. Detaljan opis
Address
Bulevar Mihajla Pupina 6, Novi Sad, Serbia
Telefon
063/15-00-348
Više informacija

Zanatsko obrazovni centar „Adžija“

Centar je iznikao iz Regionalnog centra NU „Božidar Adžija“ u Novom Sadu sa ciljem opstanka i nastavka duge tradicije rada i obrazovanja.

Centar ADŽIJA je razvio programske sadržaje koji su organizovani u šest celina:

  1. Centar za permanentno obrazovanje – organizuje kurseve iz oblasti informatike, ekonomsko-finansijskog obrazovanja, poslovno-administrativnih programa, škole medija, carinika-špeditera, pripremne nastave i sl.
  2. Centar za strane jezike – organizuje kurseve stranih jezika (engleski, nemački, francuski, italijanski, grčki, ruski…) različitih nivoa (početni, srednji 1, srednji 2, viši, konverzacijski i specijalistički) koji su prilagođeni starosnoj dobi polaznika.
  3. Centar za osposobljavanje i stručno usavršavanje – organizuje kurseve za zanate različitih struka (mašinska, građevinska, elektro, prehrambena, ugostiteljska…).
  4. Centar za negu lepote – organizuje kurseve za zanate nege lepote (frizer, kozmetičar, maser, manikir sa nadogradnjom noktiju, pedikir…)
  5. Centar za kulturu i umetnost – organizuje tečajeve muzike, baleta, plesa, glume, likovne i primenjene umetnosti, krojenja i šivenja, izdavačke delatnosti…
  6. Univerzitet za treće doba – organizuje obrazovne i umetničke programe za penzionere.

 Recenzije

( 0 )
na osnovu 0 recenzija
Kvalitet
( 0 )
Lokacija
( 0 )
Usluga
( 0 )
Cene
( 0 )
Ambijent
( 0 )

    Još uvek nema recenzija.

Samo ulogovani korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti recenziju.

  • ADŽIJA zanatsko obrazovni centar.
  • ADŽIJA zanatsko obrazovni centar.
Время выполнения скрипта: 0.3053 сек.