-0°C
logo

Politika privatnosti

Početna /

Politika privatnosti

Ko smo mi?

Adresa našeg web sajta je: https://cityguide.rs.

Koje lične podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo?

Komentari:

Kada posetioci sajta ostave komentare na web lokaciji sajta prikupljamo podatke koji su prikazani u obrascu za komentare, kao i IP adresu posetioca, kako bi oni pomogli u otkrivanju i sprečavanju neželjene pošte.

Napravljen je anonimni niz kreiran iz vaše adrese e-pošte koji se može dostaviti usluzi Gravatar kako bi se proverilo da li ga koristite. Politika privatnosti usluge Gravatar dostupna je ovde: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, slika vašeg profila vidljiva je javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Mediji:

Ako slike dodajete na web lokaciju, izbegavajte prenošenje slika sa uključenim podacima o vašoj lokaciji uključujući i EXIF GPS. Posetioci web lokacije mogu da preuzmu i izvuku bilo koje podatke o lokaciji sa slika koje se nalaze na web sajtu.

Kontakt podaci

Kolačići:

Ako ostavite komentar na našem web sajtu, možete se prijaviti da sačuvate svoje ime, adresu e-pošte i web lokaciju u kolačiće. Ovo služi vašoj udobnosti, tako da ne morate ponovo da ostavljate svoje podatke kada ostavljate svaki naredni komentar. Ovi kolačići trajaće godinu dana.

Ako imate nalog i prijavite se na web stranicu postavićemo privremeni kolačić da bismo utvrdili da li vaš pretraživač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži vaše lične podatke i automatski se odbacuje kada zatvorite pretraživač.

Kada se prijavite takođe ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bismo sačuvali vaše podatke za prijavu i izbor vašeg ekrana. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići sa opcijama na ekranu traju godinu dana. Ako odaberete opciju „zapamti me“ prijava će trajati dve nedelje. Ako se odjavite sa svog naloga, kolačići za prijavu će biti uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić će biti sačuvan u vašem pretraživaču. Ovaj kolačić ne sadrži nikakve lične podatke i samo ukazuje na poštanski broj članka koji ste upravo uredili. Ističe nakon jednog dana.

Sadržaj ugrađen sa drugih web sajtova :

Članci na ovom sajtu mogu sadržati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, druge članke itd.). Sadržaj ugrađen sa drugih sajtova ponaša se na isti način kao ga da je korisnik posećivao na tim sajtovima.

Ovi sajtovi možda mogu da prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, ugrađuju kôd praćenja treće strane, kao i da nadgledaju vašu interakciju sa tim ugrađenim sadržajem.

Analitika

Sa kim delimo vaše podatke i koliko dugo ih zadržavamo?

Ako ostavite komentar, isti će biti zadržan na neodređeno vreme zajedno sa pripadajućim meta-podacima. Ovo je u svrhu prepoznavanja i prihvatanja naknadnih komentara. Podaci korisnika koji se registruju na sajtu (koje unesu u svom Profilu) biće sačuvani.

Korisnici mogu da vide, urede ili obrišu svoje lične informacije u bilo kom trenutku (osim promene svog korisničkog imena). Administratori sajta mogu da vide i uređuju navedene podatke.

Kakva prava imamo nad vašim podacima?

U cilju promocije i popularizacije naših događaja fotografišemo i kačimo fotografije i video materijal na Internet. Smatramo da prijavom i dolaskom na događaj, prihvatate ove uslove. Ako imate nalog na ovom sajtu, ili ostavite komentar, ili se nalazite na nekoj od objavljenih fotografija možete da zatražite preuzimanje izvezenih podataka o informacijama koje imamo o vama, tj. bilo koje podatke koje ste nam predali. Vaša privatnost, odnosno naša briga o njoj, uključuje i mogućnost da zatražite da obrišemo sve podatke koje čuvamo o vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo u obavezi da zadržimo radi administrativnih, zakonskih ili sigurnosnih potreba.

Gde šaljemo vaše podatke?

Komentari posetilaca sajta mogu biti prosleđeni trećoj strani radi oktrivanja neželjenog SPAM-a.