+ 31°C
logo

Koncert „Das Duo“ na sceni KC „Čukarica“

U sredu, 23. decembra u 12 časova, na sceni Kulturnog centra „Čukarica“ u Beogradu nastupiće „Das Duo“, Mina Kovač Marković, sopran, i Jelena Minić, klavir.

Address
Turgenjeva 5, Beograd, Srbija
23/12/2020
12:00 - 00:00
Više informacija
Preostalo vreme:
dana
sati
minuta
sekundi

Koncert „Das Duo“ na sceni KC „Čukarica“

U sredu, 23. decembra u 12 časova, na sceni Kulturnog centra „Čukarica“, nastupiće „Das Duo“, Mina Kovač Marković, sopran, i Jelena Minić, klavir.

Na programu su kompozicije Riharda Štrausa i Gustava Malera.

Mina Kovač Marković je operska pevačica, koja je podjednako angažovana na polju opere, barokne i savremene muzike. Osnivač je udruženja „Barokni vitraž“, koje se od 2015. godine bavi izvođenjem i promocijom barokne muzike putem klasičnih koncerata i multimedijalnih predstava. Honorarni je član Narodnog pozorišta u Beogradu. Nastupala je u mnogim predstavama na Velikoj sceni i sceni „Raša Plaović“, kao i na Gala koncertu, 2017. sa orkestrom „Stanislav Binički“ i u operi „Koštani“ 2019. godine. Nastupala je na sceni pozorišta „Madlenijanum“, Niškog narodnog pozorišta i mnogim drugim scenama.

Jelena Minić je pijanistkinja, profesor klavira i kamerne muzike. Kao svestrani kamerni izvođač nastupala je u mnogim ansamblima. Nakon studija usavršavala se kao solista i kamerni izvođač na majstorskim kursevima Vladimira Stojnića, Alana Frejzera, Rolanda Rusoa, Elize Kocini, Dejana Bogdanovića i drugih.

Cena ulaznice je 400,00 dinara.

 


 23-12-20201608681600test