+ 29°C
logo

Predstava „Ko je rekao mjau?“ u Pozorištu mladih u Novom Sadu

Predstava „Ko je rekao mjau?“-  29. novembar u 11 časova u Pozorištu mladih.

Address
Ignjata Pavlaša 4, Novi Sad, Srbija
29/11/2020
11:00 - 00:00
Više informacija
Preostalo vreme:
dana
sati
minuta
sekundi

Predstava „Ko je rekao mjau?“ u Pozorištu mladih u Novom Sadu

Predstava „Ko je rekao mjau?“–  29. novembar u 11 časova

u Pozorištu mladih.

 

Predstava „Ko je rekao mjau?“ upoznaje decu sa osnovnim bojama i kako se mešanjem osnovnih boja stvaraju nove. Upoznaje ih i sa raznim životinjama i njihovim karakteristikama, sa glasovima kojima se oglašavaju.

„Ko je rekao mjau?“ je predstava i za decu i za njihove roditelje, jer daje nove ideje kako da se zajedno igraju, stumulišući ih da eksperimentišu bojama. Lako pevljive pesme pružaju mogućnost da ih deca već u toku same predstave zapevaju. Predstava budi i istraživački duh o upoznavanju sveta.

Porodična predstava za decu do 6 godina, njihove roditelje i učitelje.

Njeno izvođenje nikada nije identično – drugačije je jer pruža mogućnost da deca sama biraju ko će biti glavni lik i kako će se on zvati, pa čak da odrede i njegov karakter. Nakon predstave deca dobijaju i domaći zadatak, da oboje bojanku koju su dobili. Ovo je porodična predstava jer pomaže u kumunikaciji između dece i roditelja.

To je veoma zahtevan zadatak i za same glumce. Pre svega, to je susret sa najmlađima, koji su najosetljiviji deo publike. Za većinu njih će ovo možda biti i prvi dolazak u pozorište.

„Ko je rekao mjau?“ je priča o jednom šarenom gradiću i o životinjama – njegovim stanovnicima i njihovim odnosima.29-11-20201606608000test