+ 29°C
logo

Samit Wonderland AI

Prepoznat kao jedan od najinovativnijih događaja u svetu, Wonderland AI Summit treću godinu za redom okuplja svetske lidere u oblasti veštačke inteligencije na online samitu 21. i 22. Oktobra 2021. godine.

21/10/2021
00:00 - 00:00
Više informacija
Preostalo vreme:
dana
sati
minuta
sekundi

Samit Wonderland AI

Samit Wonderland AI – 21. i 22. oktobr.

 

Prepoznat kao jedan od najinovativnijih događaja u svetu, Wonderland AI Summit treću godinu za redom okuplja svetske lidere u oblasti veštačke inteligencije na online samitu 21. i 22. Oktobra 2021. godine.

Ove godine na samitu se očekuje učešće preko 2000 učesnika i više od 100 svetskih kompanija poput Huawei, Samsung, Google, PWC, Neurala, Nvidia i mnogih drugih. Na četiri bine najsvežije informacije iz AI predstaviće 120 eminentnih svetskih predavača. Posebnu pažnju ove godine Wonderland posvećuje startup-ima koji će upravo na jednoj od četiri bine moći da predstave svoj rad.

“Zemlja čuda”, ce u okviru 4 online stejdza (edukacionog, tehnickog, startup i glavnog stedjza) ugostiti imena poput Massimiliano Versace (Neurala), Alison Lowndes (NVIDIA), Aleksandra Faust (Google Brain Research), Nicholas Lane (Samsung AI), Josh Simons (VMware), Anand Rao (PWC), Patrick Bangert (Samsung SDS), Anna Nordell-Westling (Sana Labs) kao i mnoga druga.

Inicijativa za organizaciju ovog događaja globalnog karaktera potiče upravo od AI entuzijasta iz Srbije, uz tradicionalnu podršku diamond partnera i prijatelja iz kompanije Huawei. Takođe, samit su podržale i kompanije Dell, Anari AI, Serbian AI Society, Angelico, CITY AI i mnoge druge.

Već od danas svi zainteresovani mogu osigurati svoje mesto na najvećem online AI događaju ove godine i saznati kako vodeće svetske kompanije razvijaju i primenjuju AI rešenja u svom poslovanju.

Zahvaljujući mnogobrojnim sponzorima, kotizacija za učešće ostala je nepromenjena u odnosu na prošlu godinu, a posebni paketi karata i pogodnosti omogućene su i studentima.

Postanite deo budućnosti koja dolazi! Osigurajte svoje mesto već danas!

Wonderland AI Summit je deo Wonderland AI ekosistema koji čine AI entuzijasti, istraživači i lideri u povezanim oblastima okupljeni u Serbian AI Society, Anari AI, Wonderland AI Summit, Angelico i CITY AI – organizacije koje kroz različite pristupe veštačkoj inteligenciji unapređuju demokratizaciju znanja u oblasti AI-a kao i širenje i promociju tehnoloških noviteta na proaktivan i inovativan način.

 

https://wonderlandai.com/

https://www.instagram.com/wonderlandai/

https://www.facebook.com/wonderlandai/

 

 

21-10-20211634774400test