+ 28°C
logo

Svetski AI Panel: kompanije Google, Airbus, H&M, SingularityNET i mnoge druge na Wonderland AI Summit-u

Svetski AI Panel: kompanije Google, Airbus, H&M, SingularityNET i mnoge druge na Wonderland AI Summit-u 2020.

23/10/2020
00:00 - 00:00
Više informacija
Preostalo vreme:
dana
sati
minuta
sekundi

Svetski AI Panel: kompanije Google, Airbus, H&M, SingularityNET i mnoge druge na Wonderland AI Summit-u

Svetski AI Panel: kompanije Google, Airbus, H&M, SingularityNET i mnoge druge-

23.oktobar, samit Wonderland AI (webinar).

Najuticajniji predstavnici globalne AI zajednice okupiće se u petak, 23. oktobra na Svetskom AI panelu, koji organizuje Wonderland AI Summit 2020. Samit je počeo 19. oktobra kada je organizovana prva tehnička edukacija za učesnike, a nakon svih tehničkih radionica uslediće Keynote dan u okviru koga će se održati i Svetski AI panel, posvećen inovacijama, idejama i aktuelnostima na svetskoj AI sceni.

 

Među govornicima će se naći Adam Bonnifield (Vice President of AI and Analytics at Airbus), Ben Goertzel (CEO of SingularityNET), Mihailo Jovanović (Direktor kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu u Vladi Republike Srbije), Wilder Rodrigues (Senior Data Scientist at VodafoneZiggo), Keith Strier (Vice President of Worldwide AI Initiatives at NVIDIA), Koolmeister Errol (Lead Data Scientist at H&M) i mnogi drugi.

 

Prijave za keynote diskusije i Svetski AI panel su besplatne i još uvek otvorene, što je dodatni podsticaj za sve zainteresovane učesnike da saznaju više o potencijalima i primeni veštačke inteligencije. 23. oktobar je ujedno i odlična prilika za umrežavanje sa AI ekspertima iz celog sveta, a u okviru networking-a će se razmenjivati i sjajne ideje, iskustva i preporuke koje se tiču primene veštačke inteligencije u biznisu i drugim sferama.

 

PRIJAVITE SE BESPLATNO za učešće na samitu koji okuplja najzvučnija imena iz AI sveta. Inovacije su na dohvat ruke – budite i VI deo priče.

 

Fotografije: Wonderland AI Team

23-10-20201603411200test