+ 25°C
logo
Cityguide, cityguide.rs, vodič, vodič kroz grad, vodič kroz gradove, vodič kroz dešavanja, atrakcije, restorani, kultura, umetnost, zabava, izlasci, koncerti, svirke, splavovi, istorijske znamenitosti, zoološki vrtovi, muzeji, galerije, pozorišta, bioskopi, kulturni centri, kupovina, prodavnice, butici, tržni centri, noćni život, klubovi, splavovi, barovi, vinski barovi, kafići, pivnice, poslastičarnice, brza hrana, prodavnice sladoleda, smeštaj, hoteli, apartmani, stanovi, vile, hosteli, domaćinstva, noćenje i doručak, vikendice, muzika, koncerti, žurke, izložbe, istorija, porodica, sport, kupališta, kupanje, otvoreni bazeni, zatvoreni bazeni, plaže, jezera, zabava, dečje igraonice, moda, lepota, spa centri, spa gradovi, spa rezorti, dnevni spa, saloni lepote, kozmetički saloni, frizerski saloni, manikir, pedikir.

Šta sve možete raditi u Novom Sadu?

Datum:Jul 30, 2021
Autor:CityguideAdmin 305 Нема коментара

Pročitajte naše savete kako da kvalitetno ispunite slobodno vreme u Novom Sadu. Ako ste se odlučili za posetu Novom Sadu ili živite u njemu, pogledajte listu, napravite svoj plan obilaska i uživajte.

Prošetajte: Iskoristite lepo vreme i uživajte u zdravim šetnjama. Lokacije koje su pogodne za šetanje u prirodi su svakako novosadski parkovi koji su prostrani i bogati zelenilom. Ako ste raspoloženi vašu šetnju od Limanskog parka možete nastaviti ka Novosadskom keju, uz obale prelepog Dunava šetnja će biti pravi izbor.

Trčite ili vozite bicikl: Bilo da odaberete Novosadski kej ili neku drugu stazu za trčanje ili vožnju bicikla znajte da ćete maksimalno biti bezbedni i mirni. Ukoliko ne posedujete svoj lični bicikl, a želite da ga vozite možete ga povoljno i pouzdano iznajmiti. Nemate izgovora, vreme je da stvorite zdrave navike.

Plivajte: Dok se zvanično plaža Štrand ne otvori, van sezone možete plivati u mnogobrojnim bazenima zatvorenog tipa. Iskoristite deo svog dana za odmor, relaksaciju i uživanje. Ukoliko se odlučite za dodatne tretmane možete posetiti Spa i wellness centre.

Zakažite tretmane: Posvetite se svom izgledu, osećajte se sveže i lepo. Širok izbor salona u Novom Sadu će se pobrinuti za vaš izgled. Velika ponuda je mogućnost da birate, sve što je vama po volji, termini samo za Vas.

Povedite porodicu ili društvo i uživajte: Izađite iz komfora svojih domova i uživajte u druženju na drugim lokacijama. Ribarsko ostrvo tik pokraj Dunava je pravo mesto za lep odmor i ručak. Možete posetiti i desnu obalu Dunava gde se nalazi Petrovaradin i nezaobilazna Petrovaradinska tvrđava.

Napravite pauzu za kafu: Da se odmorite i saberete utiske mnogobrojni kafići u Novom Sadu prave odličnu kafu. Kafe su različitih ukusa i možete probati u centru grada i okolini.

Pogledajte predstavu ili film: Sada kada ste se lepo odmorili nakon kafe pravo je vreme da pogledate predstavu ili film. Odaberite film ili predstavui posetite neke od novosadskih pozorišta ili bioskopa. Udobno se smestite i uživajte.

Odmorite se: Ukoliko niste iz Novog Sada postoji velika ponuda smeštaja od hotela, hostela, motela, do apartmana i stanova na dan. Smestite se, odmorite i pripremite za noćni provod koji je nezaboravan.

Odaberite restoran za večeru: U Novom Sadu ponuda hrane je raznovrsna, restorani pružaju mnogobrojne ponude specijaliteta iz različitih država. Nije bitno da li vam se jede testenina, meso, zdrava hrana ili nešto drugo, u Novom Sadu budite sigurni da ćete pronaći sve što vam je potrebno.

Noćni izlasci, žurke, splavovi i kafane: Novi Sad je široko poznat po odličnom noćnom provodu. Provod kreće od ulice Laze Telečkog, ali i na ostalim lokacijama grada. Za sve ljubitelje dobrog provoda, svih žanrova muzike žurke se organizuju i vikendom i tokom radne sedmice. Zabavite se i dobro se provedite.

Tačne lokacije mesta i događaja koje vredi posetiti videti i doživeti pronađite na našem sajtu Cityguide.rs.

Autor: Ljiljana Janković